- 2 kaseirky
- 2 vejce
- jarní cibulku
- 1/3 papriky
- 50 g šunky
- olivový olej
- sůl, pepř
- bazalku na ozdobení
Pokud máte už starší kaiserky šoupěte je na chvíli do trouby, krásně uvnitř změknou a na povrchu budou křupavé. Z housky seřízneme vrchní část a vnitřní střídku částečně vydlabeme. Cibulku, papriku, šunku nakrájíme na menší kousky a společně je orestujeme na pánvi s trochou olivového oleje. Přimícháme rozdrobenou střídku z housek a společně znovu propečeme. Pak přidáme vejce, promícháme, mírně osolíme, opepříme a prohřejeme. Vaječnou nádivkou naplníme vydlabanou kaiserku a vložíme ji na chvíli do trouby rozpéct (pokud jste to neudělali už ze začátku). Dozdobíme bazalkou a podáváme:)
4 komentáře:
dala bych si :)
Mňááám!
nad tím se tak sbíhají sliny, že myslím, že by ti ředitel internetu měl zakázat takový věci vůbec publikovat. prostě báječný!
hihi, ředitel internetu :D to jsi mě pobavila
Okomentovat