sobota 26. března 2011

Slaný štrůdl

Štrůdl

Štrůdl na sladko dělá kde kdo...co takhle obměnu a zkusit slaný?

Potřebujeme:
  • půlku listového těsta (z druhé jsem dělala klasický jablečný)
  • anglickou slaninu
  • trochu kečupu
  • kysané zelí
  • 2 vejce
  • cibulku
  • 2 párky

Těsto si rozválíme do obdélníkového tvaru. Mezitím si připravíme míchaná vejce s cibulkou a párkem na pánvičce. Na těsto poklademe slaninu, potřeme kečupem, rozprostřeme zelí a nakonec dáme míchaná vejce, která také rozprostřeme po celém těstě. Těsto zarolujeme, potřeme vejcem a dáme do trouby péct. Můžeme ho posypat například mákem, či sezamovým semínkem. Podáváme vlažné:)

2 komentáře:

  1. děláš mi chutě :P:), protože to vypadá báječně

    OdpovědětVymazat
  2. díky, byl báječný-doporučuju...lze naplnit lososem, špenátem, tvarohem, houbami, sýrem...

    OdpovědětVymazat