středa 27. června 2012

Bruschetta s rajčaty

Jednoduchá letní večeře, a ještě zdravá!
Bruschetta s rajčaty


Potřebujete jen:
  • rajčata
  • čerstvou bazalku
  • česnek
  • olivový olej
  • sůl a pepř
  • plátky veky - já použila kaiserku
Rajčata si rozkrojíme a zbavíme semínek. Dužinu nakrájíme na kostičky a smícháme s olivovým olejem, bazalakou a solí dochutíme. Kaiserku si podélně rozkrojíme, zakápneme olivovým olejem a dáme opéct do trouby do křupava. Křupavou kaiserku potřeme česnekem a pokladme rajčatovou směsí. A můžeme konzumovat:-)

Příprava bruschetty

3 komentáře:

Hanka řekl(a)...

saší, v sobotu jsem to vyzkoušela a bylo to geniální!
přidala jsem teda navíc malinko cibule a trochu citronové štávy - bylo to k snídani, tak aby nám to trochu probudilo chutě.
díky za recept, byl to fakt zážitek.

Má to šťávu! řekl(a)...

to jsem ráda, že to chutnalo!

Alena řekl(a)...

To si dávám na topinku z topínkovače