Jednoduchá letní večeře, a ještě zdravá!
Potřebujete jen:
- rajčata
- čerstvou bazalku
- česnek
- olivový olej
- sůl a pepř
- plátky veky - já použila kaiserku
Rajčata si rozkrojíme a zbavíme semínek. Dužinu nakrájíme na kostičky a smícháme s olivovým olejem, bazalakou a solí dochutíme. Kaiserku si podélně rozkrojíme, zakápneme olivovým olejem a dáme opéct do trouby do křupava. Křupavou kaiserku potřeme česnekem a pokladme rajčatovou směsí. A můžeme konzumovat:-)
saší, v sobotu jsem to vyzkoušela a bylo to geniální!
OdpovědětVymazatpřidala jsem teda navíc malinko cibule a trochu citronové štávy - bylo to k snídani, tak aby nám to trochu probudilo chutě.
díky za recept, byl to fakt zážitek.
to jsem ráda, že to chutnalo!
OdpovědětVymazatTo si dávám na topinku z topínkovače
OdpovědětVymazat