Jelikož na svém skromném parapetku mám bylinkový háj, není nad to si dělat domácí bylinkové máslo, které dá jídlu ještě lepší chuť:) A nebo jen tak na čerstvý chlebík...napište si recept.
Potřebujete:
- bylinky - já použila pažitku, oregáno, bazalku, mátu, kopr
- česnek
- sůl a pepř
- máslo - vytáhneme alespoň hodinu předem z lednice
Bylinky a česnek jemně nasekáme, smícháme s máslem a dochutíme solí a pepřem. Necháme chladit v lednici. Použití je jen na vás:)
určitě zkusím :) jednou za čas si kupuju bylinkové máslo od Meggle, ale domácí je mnohem levnější, a bylinek máme dost, takže si ho určitě udělám:)
OdpovědětVymazatvypadá skvěle! hm... myslím, že šnitlíku, co máme na balkóně, se to taky bude líbit ;)
OdpovědětVymazatMůžu jedině doporučit. Vynikající je namazat tímto máslem veku a dát ji na chvíli do troupi opéct, aby byla křupavá. Ke grilování je to naprostá delikatesa. ;)
OdpovědětVymazathttp://thelisbeth.blogspot.cz zvu tě na svůj blog o životním stylu, vaření, kosmetice aj. ;)
Tohle musím taky zkusit :) miluju bylinkové máslo a na parapetu mám spoustu místa :)
OdpovědětVymazat