aneb je potřeba si občas udělat nějakým pěkným kouskem radost. A když se toho nastřádá víc, ráda se o to podělím i s Vámi.
V prvé řadě bych chtěla říct, že máme doma velice rádi plechové krabičky. Rádi vybíráme ty, které vypadají jakože retro, ale ani ty moderního vzhledu nejsou k zahození:-) Používáme je doma především na uskladnění všelijakých věcí, ať už účelu, ke kterému slouží a nebo postačí i na něco jiného.
Tyhle dva krasavce jsem koupila nedávno - plechovku Sugar v Kik, za nějakých 79 Kč tuším. Vždycky jsem Kik tak nějak neměla ráda, ani nevím proč. Možná mi přišlo, že tam mají příliš kýčových věcí a divných hadrů, ale poslední dobou tam nakupuji stále víc a víc.
Druhá plechovka Chocolate je z Levných knih, tedy Domov a styl...ta už byla o něco dražší 109 Kč.
Bílá vysoká sklenice na koktejly je z Ikea - 29 Kč.
Silikonové košíčky na tartaletky jsou z Tchiba - akce se "zrnky" za 119 Kč.
Hrnek se srdíčkem opět z Kik - cena 59 Kč.
...a v průhledné krabičce jsou čerstvé těstoviny z Fresh pasta Liberec - ochutnali jsme ravioly plněné špenátem, ale hodně jich bylo prázdných. Tak si radši kupte jen klasické těstoviny:-)
Vybrali byste si něco? A kde nejradši nakupujete doplňky do kuchyně vy?
Kik mam hodne rada :) Taky Levne knihy, Domov&Styl a Tiger a nesmim zapomenout na ebay :))
OdpovědětVymazatA.
mně se tedy líbí ty barvičky...už aby bylo teploučko :o) Hezký den, Štěpka
OdpovědětVymazatDobrý večer,
OdpovědětVymazatje nám jasné, že dostáváte spousty nabídek, ale podařila se nám dohodnout s partnerem velmi zajímavá soutěž, kde 5 vítězných food bloggerů obdrží částku 10 000 Kč a ten nejlepší navíc dostane APEROL na celé léto!
Pravidla soutěže
Zúčastnit se může opravdu každý se svým food blogem. Jedinou podmínkou účasti je psaní food blogu v českém jazyce.
1. Vytvořte a publikujte příspěvek na svém blogu na téma „Aperitivo Moment“. Jeho typickou součástí je finger food a sklenka aperitivu. Nejtypičtějším je Aperol Spritz. Součástí příspěvku musí být fotografie vytvořeného finger food a drink na bázi Aperol, Campari, Crodino nebo Cinzano.
2. Pošlete internetový odkaz na svůj příspěvek na e-mail foodblogroku@gmail.com.
Uzávěrka soutěže je 26. dubna 2015.
Následně odborná porota APEROL SPRITZ FOOD BLOG ROKU vybere 5 food bloggerů s nejlepšími příspěvky. Hodnotit se bude hlavně nápaditost, ale i celková vizuální podoba. Příspěvek nemusí obsahovat jednotlivé kroky přípravy.
Vyhlášení vítězů proběhne na večírku – slavnostním vyhlášení vítězů APEROL SPRITZ FOOD BLOG ROKU 2014.
Co je „Aperitivo Moment“
Neformální setkání přátel v baru v podvečerních hodinách. Často předchází společné večeři, ale není to podmínkou. Lidé popíjejí drink a pojídají finger food. Tradiční záležitost je to zejména v Itálii či Francii.
Ilustrační fotografii pro představu naleznete zde: http://foodblogroku.cz/soutez/
Pokud budete potřebovat další informace k soutěži, neváhejte mne kontaktovat.
Věříme, že Vás soutěž zaujme a že se rádi zúčastníte.
Hezký večer
Lukáš Beránek
APEROL SPRITZ FOOD BLOG ROKU
e-mail: foodblogroku@gmail.com
www.foodblogroku.cz
www.facebook.com/foodblogroku
#foodblogroku