Přes týden to jsou většinou rychlovky...jogurty, kaše, buchty, koláče. Ale víkendy? To je jiná. Člověk si s tím rád vyhraje, aby to nějak vypadalo a hlavně chutnalo. Pak je především důležité, aby to bylo i fotogenické. Jak jinak taky, že? Takže než to stihnu většinou nafotit, mám to studené:-)
Pár typů na víkendové snídání:
Vejce Benedikt - celkem žádná věda, až na přípravu holandské omáčky:-)
Netradiční jogurtové palačinky - mléko vyměníte za jogurt:-) Jsou krásně křehké a rozplývají se na jazyku.
Jogurt - teplé ovoce - nadrobené cizrnové pusinky
Nepečený čokoládový dort - většinou kouknu do lednice a něco rychle vymyslím. Tohle je jen tvaroh, čokoláda, šlehačka a korpus z věnečků:-)Večer připravíte a ráno máte vychlazeno k podávání.
budou recepty? Vejce benedikt mě vyloženě nadchlo :)
OdpovědětVymazatti nestačí název:-)? už asi dávat recept nebudu, dělala jsem podle Pohlreicha
OdpovědětVymazatno tak to já si to teda u Zdéni najdu :) díky!
OdpovědětVymazat